Kiilatie 6 48400 KOTKA  |   Puh. 050-5718232

Ota meihin yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kotkan LVI Huolto Oy
Kiilatie 6
48400 KOTKA

Y-tunnus: 2124092-7
Puh: 050-5718232

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kotkan LVI Huolto Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 2Jaa

LVI-työt ja lattialämmitys ammattitaidolla Kotkan, Haminan ja Pyhtään alueella

Kaipaako kotisi LVI-järjestelmä huolto- tai korjaustöitä? Ota yhteyttä LVI-töiden kokeneisiin ammattilaisiin!

LVI-työt kaikissa kohteissa

Kaikenlaiset LVI-työt ovat yrityksemme kovinta osaamista. Kaipasitpa sitten ammattilaista asentamaan uutta LVI-järjestelmää tai korjaamaan vanhaa, me olemme oikeita osaajia työhön kuin työhön.

  • Järjestelmien asennukset ja huollot
  • LVI-remontit
  • Ilmanvaihtolaitteiden asennukset, huollot ja säädöt
  • Kaikenlaiset kodin putkityöt
  • Lattialämmitykset
  • Maalämpöratkaisut

lattialämmitykset

Kauttamme saat myös laadukkaan lattialämmityksen sekä uudis- että remonttikohteisiin. Vesikiertoisella lattialämmitysjärjestelmällä on myös 10 vuoden takuu. Asentamissamme lattialämmitysjärjestelmissä ei ole lainkaan ylimääräisiä venttiilejä. 

Ota yhteyttä!

Monipuolisuus ja vuosien tuoma kokemus ovat yrityksemme laadun salaisuutena. Tarjoamme LVI-alan palveluja Kotkan, Haminan ja Pyhtään alueella. Kysy lisää!